Someron hevosharrastekeskus

Someron Hevosharrastekeskus on ratsastusseura Someron Ratsastajat ry:n omistama SRL hyväksymä ratsastuskoulu, joka tarjoaa kattavat ratsastuskoulupalvelut alkeisratsastajista valmennusryhmiin. Ratsastamme pienryhmissä 4-6 ratsukkoa tunnilla. Ratsastuksessa alkuun pääsee turvallisesti talutuksessa perheen pienimmätkin ja äideille löytyy suositut tätitunnit. Käytössämme on mukavat ja koulutetut ponit sekä hevoset, turvallisuus ykkösasiana toiminnassamme.

Tallillamme voit ratsastaa rennosti harrastaen tai treenata tavoitteellisesti kilpaillen. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä, valikoimista löytyy tunteja junnuille, koulu- ja esteratsastusta, tätitunneista sekä istuntatunneista estevalmennustunteihin. Uutuutena nyt myös vikellys! Meillä jokainen harrastaa omalla tavallaan ja omaa lajiaan.

Käytössämme on 20 paikkainen nykyaikaisilla sosiaalitiloilla varustettu talli, 60x22m kuitupohjainen maneesi, 80x30m kuitupohjainen kenttä sekä harjoitusrata. Hevosten hyvinvointi on toiminnassamme tärkeää, ne saavat ulkoilla mahdollisimman paljon ympäri vuoden ja kesällä niillä on tilavat laitumet käytössään. 

Ratsastuskoulua koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä:
Ratsastustunteja voi varata SomRan Hopoti-sivulta, sähköpostilla somra.opet@gmail.com,

tai kysyä numerosta 041-3177424 (laita tekstiviesti jos et tavoita, niin otamme yhteyttä).

Karsinapaikat: Carita Ingman, puh. 050 491 4677, someronratsastajat@gmail.com

Ratsastustunnit voi varata Hopotin kautta https://hopoti.com/stable/SomeronRatsastajatrySomeronHevosharrastekeskus

 

Kaikille tunneille voit osallistua myös omalla hevosella. Someron Hevosharrastekeskuksessa asuville löytyy oma kymppikortti suoraan Hopotista.

Muualta tuleville ladataan pyynnöstä kortti, hinnat samat kuin ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilla sisältäen maneesimaksun sekä alv 24%.

Myös iikuntasetelit käy!

 

Tuntiopettajinamme toimivat pääsääntöisesti Silja Ahonen ja Saara Junnila

Silja Ahonen on koulutukseltaan Mastertason ratsastuksenopettaja ja 3-tason valmentaja. Hänen päälajinsa on kouluratsastus jossa hän on kilpaillut vaativa B tasolle asti mutta hän on kilpaillut myös este- ja kenttäratsastuksessa. Lisäksi Silja on kilpaillut aiemmin vikellyksessä kansainvälisellä tasolla maajoukkueessa.

Saara Junnila on koulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja sekä 2-tason valmentaja ja jatkokouluttautuu parhaillaan ratsastuksenopettajaksi. Hän on kilpaillut viimeiset vuodet este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa suomenhevosilla.