Ratsastuskouloun syyskausi alkaa elokuussa. Tutustu tarjontaan ja varaa sopiva tunti itsellesi.

22.7.2021

Heippa!

Someron Hevosharrastekeskuksen syyskausi alkaa 1.8. Kuten kesällä olette ehkä huomanneet, joitakin muutoksia on tehty. Silja Ahonen jatkaa opettajana ja toisena opettajana aloittaa Saara Junnila. Saara on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja sekä 2-tason valmentaja ja jatkokouluttautuu parhaillaan ratsastuksenopettajaksi. Hän on kilpaillut viimeiset vuodet este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa suomenhevosilla.

Tuntikalenteri uudistuu ja tiistaisin ja lauantaisin on tarjolla aamupäivätunteja. Muut tuntipäivät ovat maanantai, keskiviikko, torstai ja sunnuntai. Vikellyspäivät ovat jatkossa maanantai ja keskiviikko. Tuntikalenteri on totuttuun tapaan laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva tunti. Voit myös kysyä yksityis- pari- tai muita tunteja, jos tuntikalenterin ajat eivät sovi Sinulle!

Hopoti - Someron Ratsastajat ry/Someron Hevosharrastekeskus

SomRan junnutiimin toiminta käynnistetään jälleen uusin voimin. Junnutiimi kokoontuu maanantaisin klo 16-17 ja sitä vetää Silja Ahonen. Tiimissä harjoitellaan hevosen kanssa toimimista ja hevosen hoitamista eli perinteisiä hevosmiestaitoja niin teoriassa kuin käytännössä. Tiimissä voidaan tutustua myös kilpailutoimintaan sekä muihin hevosmaailman aiheisiin osallistujien mielenkiinnon mukaan. Junnutiimin toiminta on SomRan jäsenille ilmaista, muille 5€/kerta. Junnutiimiläisten toivotaan avustavan ponikoululaisia talutuksissa. Junnutiimin alaikäraja on 10-vuotta.

Ponikoulut alkavat maanantaisin klo 17–19. Osa ajasta harjoitellaan hevosen hoitamista ja hevosen kanssa toimimista ja osa ajasta harjoitellaan ratsastamista avustajan kanssa. Ponikoulu siis korvaa alkeistunnit. Ponikoulua käydään, kunnes ratsastaja on opettajan mielestä valmis osallistumaan muille tunneille.

Ponikerho kokoontuu torstaisin klo 16-17. Ponikerhossa opetellaan tallin tapoja, ponien kanssa toimimista sekä vähän ratsastetaankin. Lisäksi leikitään, tehdään tehtäviä ja puuhaillaan keppareiden kanssa, oman kepparin voi ottaa mukaan. Kerho sopii 6-12 vuotiaille. Hinta on 12 € / krt tai 100 € / 10 krt.

Tuntien hinnat ovat pysyneet samoina kuin keväällä 2021. Nyt ennakkovaraajan etuna ostaessasi kausi- tai 10-kortin su 25.7.2021 mennessä, saat kausikortteihin ratsastustunteja kaupan päälle:

- 10-kortti tai harrastepaketti (1 krt / vko) -> 1 ratsastustunti

- treenipaketti (2 krt / vko) -> 2 ratsastustuntia

- tehopaketti (3 krt / vko) -> 3 ratsastustuntia

Muistathan, että kausikortit voit maksaa myös osissa! Ota silloin yhteys somra.opet@gmail.com.

Kausikortin jo ostaneille lisätään kaupanpäällis-tunnit Hopotiin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Terveisin,

Someron Ratsastajat ry

Hopoti - Someron Ratsastajat ry/Someron Hevosharrastekeskus