Uusi ratsastustuntikausi starttaa 1.8. KEPPIHEVOSKERHO starttaa ke 21.8.

28.7.2019

Hei!

 

Pian alkavat koulut ja sen myötä starttaa myös SomRan syksyn 2019 ratsastustunnit ja muukin toiminta. Tutustu alta tuntitarjontaan sekä 21.8. alkavaan keppihevoskerhoon. Elokuun loppupuolella tulossa myös kisaviikonloppu. Nähdään tallilla!

 

 

Uusi tuntikausi starttaa 1.8. ja tunnit ovat varattavissa Hopotissa ?.
Elokuun ajan kaikki tunnit mukavaan 20e hintaan, näin voit vaikka tutustua eri ryhmiin. Sunnuntaisin alkamassa ponikerho, talutusratsastukset ja aikuisten alkeisratsastustunnit, niistä infoa myöhemmin!

Tässä muutamia tietoiskuja tunneista
?Tulossa ensi viikolla myyntiin edulliset kausikortit SomRalaisille 1.9.- 21.12. ajalle

perustunneille 20,-/h ja tehotunneille 25,-/h.
?Estetunneille edellytetään toista viikkotuntia sillä viikolla, jolla estetunnille osallistuu pois lukien perustuntien esteviikot.
?Kaikille tunneille voit osallistua myös omalla hevosella. Someron Hevosharrastekeskuksessa asuville löytyy kymppikortti suoraan Hopotista. Muualta tuleville Helena lataa pyynnöstä kortin, hinnat samat kuin ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilla sisältäen maneesimaksun sekä alv 24%.
?Kaikki kortit voi maksaa myös erissä Helenan kanssa sopien.
?Liikuntasetelit käy, niiden kanssa maksut Helenan kautta

Kaikissa kysymyksissä rohkeasti laita viestiä mhstable@gmail.com tai 044-0110106 tai jätä soittopyyntö. Infoathan myös, jos törmäät toimintahäiriöihin keväältä jääneen kortin kanssa ?.

 

Someron Ratsastajien kepparikerho

starttaa keskiviikkona 21.8.2019 kello 16.00-17.30 osoitteessa Pärnämäentie 143, Somero!
Muut kerhopäivät ovat  28.8./  4.9./  11.9./ 
18.9.
 

Kepparikerhossa tutustutaan mm. keppihevosen koulu-, este- ja maastoratsastukseen, Viimeisellä kerhokerralla on tiedossa myös kepparikisat!

Kerhokerran hinta on 10€, sisältäen välipalan.
Maksu käteisellä aina kerhon alkaessa.

Vetäjinä toimivat Marika Haake ja Sara Harhala,
sekä keppariharrastaja Emma.

Lisätietoja puh. 0504654391/Marika.

 

Someron Ratsastajat järjestää kisaviikonlopun 24.-25.8. Lauantaina kouluratsastusta ja sunnuntaina esteratsastusta. Viikonlopun aikana on harjoitusluokkia ja 1-tason luokkia sekä koulu- että esteratsastuksessa ? Tervetuloa! Tutustu kutsuihin kipassa https://kipa.ratsastus.fi/  tai Someron Ratsastajien fb-sivulla tapahtumissa.