Uutta palvelua Someron hevosharrastekeskuksessa

2.12.2014

Neuvontapalvelut

Joskus on sellainen olo että tekisi mieli kysyä apua kun hevosen kanssa tulee vastoinkäymisiä tai mietittäviä kysymyksiä. Uutena hevosenomistajana erityisesti vaikea joskus miettiä keneltä voin pyytää apua. Usein ongelmiin haetaan ratkaisua vuoroin kengittäjän, eläinlääkärin, hierojan, satulansovittajan ja muiden ammattilaisten kanssa eikä välttämättä sittenkään löydy apua. 

 

 

Meiltä voit kysyä neuvoa erilaisiin kysymyksiin.  Kysymykset voivat koskea ratsastuksellisia asioita, fyysisiä vaivoja, käyttäytymistä, varusteongelmia, ruokintaa, kuljettamista tai jotain ihan muuta. Voimme tehdä ruokinta- tai kuntoutussunnitelman. Omaamme vahvan yli 20 vuotisen hevoshistorian niin ratsu- kuin ravipuolella. Koulutusta ja kokemusta löytyy mm. eläinlääkinnästä, varsan ajo-opetuksesta, satulansovituksesta kuin kengityksestäkin ratsastuksenopetuksen lisäksi. Jos emme löydä ratkaisua itse konsultoimme omien alojensa asiantuntijoita. Emme edusta mitään esim. rehua tai satulamerkkiä joten emme hyödy suosituksistamme 

 

Ensin tehdään kartoitus kokonaisuudesta, käydään läpi hevosen perusasiat ruokinnasta lähtien. Tätä varten pyydämme täyttämään lomakkeen jonka pohjalta teemme lisäkysymyksiä ja ehdotuksia.

Lähialueella voimme käydä myös kotikäynnillä mutta kauempaa voidaan lähettää kuvia ja videoita apuna.

 

Yhteydenotot neuvontapalveluissa sähköpostitse mhstable@gmail.com, vastaamme 2 arkipäivän kuluessa.

Hinnat 

Peruskartoitus 45€ (sis alv 24%) sis. perusselvitys, ohjeistus ja kontrollikeskustelu

Seuraavat selvitykset 15 €/kpl tai 25€/kk

Kotikäynnit 45 €/krt+ matkakorvaus