Ratsastustunnit, kurssit ja talutusratsastukset

Uusi tuntikausi starttaa 1.8. ja tunnit ovat varattavissa Hopotissa ?
Elokuun ajan kaikki tunnit mukavaan 20e hintaan, näin voit vaikka tutustua eri ryhmiin. Sunnuntaisin alkamassa ponikerho, talutusratsastukset ja aikuisten alkeisratsastustunnit, niistä inffoa myöhemmin!
Tässä muutamia tietoiskuja tunneista
- Tulossa ensi viikolla myyntiin edulliset kausikortit SomRalaisille 1.9.- 21.12. ajalle perustunneille 20,-/h ja tehotunneille 25,-/h.
- Estetunneille edellytetään toista viikkotuntia sillä viikolla jolla estetunnille osallistuu poislukien perustuntien esteviikot.
- Kaikille tunneille voit osallistua myös omalla hevosella. Someron Hevosharrastekeskuksessa asuville löytyy kymppikortti suoraan Hopotista. Muualta tuleville Helena lataa pyynnöstä kortin, hinnat samat kuin ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilla sisältäen maneesimaksun sekä alv 24%.
- Kaikki kortit voi maksaa myös erissä Helenan kanssa sopien.
- Liikuntasetelit käy, niiden kanssa maksut Helenan kautta

Kaikissa kysymyksissä rohkeasti laita viestiä mhstable@gmail.com tai 044-0110106 tai jätä soittopyyntö. Inffoathan myös jos törmäät toimintahäiriöihin keväältä jääneen kortin kanssa

Tavoitteenamme on oppia ratsastamaan täsmällisesti, mahdollisimman pieniä apuja käyttäen. 

Ratsastuksesta on monenlaista iloa. Toinen harrastaa sitä liikunnan vuoksi, toinen sen vuoksi että saa olla eläinten kanssa ja kolmas haluaa kehittyä kilpailutasolle.

Pyrimme opetuksessamme tavoitteellisesti kehittämään ratsastajiemme taitoja unohtamatta kuitenkaan että tämän pitää olla myös hauskaa. 

Kaikki oppilaamme pääsevät halutessaan kilpailemaan tuntihevosilla niin oman tallin kuin lähitallien kilpailuissa.


Tarjoamme kattavat ratsastuskoulupalvelut alkeisratsastajista valmennusryhmiin. Ratsastamme pienryhmissä 3-5 ratsukkoa tunnilla. Ratsastuksessa alkuun pääsee turvallisesti talutuksessa perheen pienimmätkin ja äideille löytyy suositut tätitunnit. Käytössämme on mukavat ja koulutetut ponit sekä hevoset, turvallisuus ykkösasiana toiminnassamme.

Tallillamme voit ratsastaa rennosti harrastaen tai treenata tavoitteellisesti kilpaillen. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva ryhmä, valikoimista löytyy tunteja junnuille, koulu- ja esteratsastusta, tätitunneista westernryhmiin sekä istuntatunneista estevalmennustunteihin. Meillä jokainen harrastaa tavallaan ja omaa lajiaan.

Tutustu tuntitarjontaamme:
https://hopoti.com/stable/SomeronRatsastajatrySomeronHevosharrastekeskus


Ratsastuksenohjaajana toimii pääsääntöisesti Helena Lehti. Helena on suorittanut Ypäjällä ratsastuksenohjaajatutkinnon v.2013-14.

Helena kertoo itsestään: "Olen toiminut nuoresta asti erilaisten urheiluryhmien vetotehtävissä yleisurheilussa ja lasten liikuntakouluissa sekä kuntosaliharjoitteluissa. Ratsastuksenohjaajana olen toiminut v. 2009 lähtien. Vahvinta osaamistani on lasten  ja nuorten ratsastusryhmien turvallinen ja yksilöllinen opetus.Oma lajini on esteratsastus ja onkin ollut ilo opettaa rakasta lajia nuorille sekä kannustaa ja tukea heitä kilpailemisen aloittamisessa. Ypäjän koulusta olen saanut paljon uusia kujeita opetukseen. Sieltä on tullut tietoa ja taitoa viedä ratsukkoja yhä pidemmälle ja valmentaa kokeneempiakin ratsukoita."

Helenan lisäksi tunteja pitää mm. hevosharrasteohjaaja Maija Weckman.

Maija kertoo itsestään: "Olen Maija Weckman, 35 vuotias kahden pojan äiti. Pikkutytöstä saakka olen touhunut ponien kanssa. Vuonna - 89 pappa osti sisaruksille yhteisen ensimmäisen ponin ja yläkouluikäisenä pyörin naapurin ravitallilla. Aikuisiällä harrastus painottui ratsastamiseen.

Ensimmäisen oman hevosen hankkisin vuonna 2000 ja nyt niitä on kertynyt jo useampi. Valmistuin Ypäjän hevosopistolta vuonna 2015 hevosenhoitajaksi sekä hevosharrasteohjaajaksi (SRL hyväksymä) . Lisäksi olen kahta näyttöä vaille valmis ratsastuksenohjaaja. Olen palkkatyön ohella toiminut 9 vuotta yrittäjänä ja pyörittänyt pientä täysihoitotallia /ratsastuskoulua.

Valmentaudun säännöllisesti niin este - kuin kouluratsastuksessa. Kilpailen harrastemielessä 1 ja 2 tasolla. Tykkään opettaa monipuolisesti niin esteitä kuin koulua. Opetan mielelläni eri ikäisiä ja tasoisia ratsukoita. Opettajana olen helposti lähestyttävä, vaativa, mutta myös kannustava. Huumoria ja pilkettä silmäkulmasta ei pidä unohtaa! Toivon että oppilaat saavat kokea tunneillani oppimisen iloa.